Passie voor Transport geeft gas!

“Uitzendkrachten zijn duur en ik krijg de verkeerde mensen”. Deze bezwaren horen wij vaak, en meestal terecht. Daarom wil je samenwerken met een partner die gespecialiseerd is in de transportsector, jouw bedrijf en de mensen kent en geen torenhoge tarieven rekent. Dat alles vind je bij Passie voor Transport; samen de zaken op orde.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, dienstverlening op maat en verstand van de sector. Met een klein en stabiel team dat betrokken en nieuwsgierig is. Wij weten hoe we de beste dienstverlening kunnen organiseren, omdat we ons oprecht verdiepen in onze klanten en medewerkers. Benieuwd hoe wij dit voor jou kunnen regelen? Lees verder of maak vrijblijvend een afspraak.  

Werving & selectie

Op zoek naar die ene werknemer met specifieke kwaliteiten? Passie voor Transport geeft extra gas om de juiste werknemers te vinden. Een verdiepend gesprek over het profiel en aanvullende wensen gaat hieraan vooraf. Daarna stropen we onze mouwen op via ‘no cure no pay’ dienstverlening. We werken vanuit een groot bestand werknemers en kandidaten en zetten wervingskanalen in via internet en ons eigen netwerk. Onze kandidaten worden uitgebreid gescreend; we spreken ze persoonlijk, winnen referenties in en maken een compleet persoonlijkheidsprofiel. Alleen de beste mensen voor de functie en passend bij het bedrijf worden voorgesteld! Als de perfecte werknemer is gevonden, stemmen we de gewenste dienstverlening af voor de opdracht. Naast werving en selectie kun je ook kiezen voor uitgestelde werving en selectie door eerst (tijdelijk) te beginnen via uitzenden of detacheren.

Uitzenden & detacheren

Een fluctuerende planning? Of eerst rustig aftasten of iemand het werk goed oppakt? Dat begrijpen wij als geen ander. Voor optimale flexibiliteit is uitzenden via Passie voor Transport een goede keuze. Zo wordt de inzet van de werknemer afgestemd op de behoefte en blijf je als organisatie flexibel. Dit kan voor een periode van anderhalf jaar (fase A). Liever meer binding en zekerheid bieden? Dan is een detachering op maat een uitstekende keuze. Passie voor Transport stemt dit volledig af op jullie wensen als opdrachtgever en neemt dit goed door met de werknemer. Sowieso ontvang je van ons altijd maatwerk en zorgen we dat de onderlinge verwachtingen ook goed op papier komen. Detacheren mag vanaf de eerste werkdag, en is verplicht na de 78e werkweek (overgang fase B). Daarna kunnen wij in maximaal vier jaar nog maximaal 6 contracten aanbieden.

Opleiden

Code 95 bijhouden is voor ons vanzelfsprekend, want dit bevordert de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers (naast de verplichtstelling vanuit de branche). In overleg met de klant en werknemer bekijken we welke opleiding het beste past. Zo verbreden we de kennis en vaardigheden van onze werknemers en helpen we ook onze klanten een stap verder naar een goed geschoold en gekwalificeerd personeelsbestand. Passie voor Transport  werkt hiertoe nauw samen met betrouwbare en flexibele opleiders. Zo weten we de nascholing altijd kwalitatief goed te organiseren, op een moment dat het past voor de klant én onze werknemer. 

HR-advies

Chauffeurs aannemen is geen kunst, maar om daarnaast ook alle juridische en administratieve zaken op orde te hebben is een hele uitdaging. Je kunt je tijd en geld wel anders besteden! Daarom is samenwerken met Passie voor Transport een aanrader, want wij kennen niet alleen de sector maar ook de cao voor beroepsgoederenvervoer op ons duimpje. Net als de pensioenregeling, Kiwa-registratie, inzet van zelfstandig rijders, inschalingsregels en verzuimregelingen. Wij bijten ons vast in vraagstukken die voor veel ondernemers lastig zijn; Passie voor Transport komt met pasklare antwoorden, gericht op praktische toepassing en minimale inzet van tijd en geld. Juist door ons te verdiepen in de sector en onderliggende vragen, worden ook wij iedere dag uitgedaagd. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar ook hartstikke handig voor onze klanten! Ligt er nog iets op de plank? Laat je adviseren door een expert en bel Passie voor Transport.

Kundig & betrokken

Een werkgever die weet waar het over gaat in de wereld van transport. Duidelijke (contract)afspraken & goed werkgeverschap.

Korte lijnen

Bij Passie voor Transport zijn de lijnen kort, schakelen we pijlsnel en geldt ‘afspraak is afspraak’. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Gecertificeerd

Passie voor Transport is aangesloten bij de ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd. We dragen met trots het keurmerk van ABU, SNA en KIWA.

Mis geen enkele vacature!

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures. Zo kun je gelijk actie ondernemen als jouw droombaan voorbij komt!

Geef een geldig e-mailadres op.