Ontstaan uit passie en gedreven door passie

Passie voor Transport is hèt lokale uitzendbureau voor transportpersoneel op de kruising van Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Na tien jaar ervaring bij Nederlands grootste uitzender werd Eline’s droom vervuld; zij aan zij ondernemen met ondernemers en echt goed werkgeverschap bieden aan medewerkers. Sindsdien heeft Passie voor Transport langdurige en succesvolle samenwerkingen opgebouwd met een grote groep relaties. Klanten die eenmaal proeven van onze werkwijze en dienstverlening blijven klant. Ook onze medewerkers zijn zeer tevreden en bevelen ons aan bij collega’s. 

Waarom wij zo succesvol zijn? Door te werken met een klein en kundig team dat betrokken is. Beide partijen staan bij ons voorop met goed werkgeverschap als basis. Daarin zijn we betrouwbaar en vertellen we het eerlijke verhaal; complimenten als het goed gaat en een persoonlijk gesprek als het minder goed gaat (met het oog op verbetering). Door het nakomen van onze afspraken en betrokken te zijn, ontstaan prettige en succesvolle samenwerkingen.  

Wil jij dit ook ervaren via Passie voor Transport? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn er klaar voor en bespreken graag de mogelijkheden.

Eline Twint
Kundig & betrokken

Een werkgever die weet waar het over gaat in de wereld van transport. Duidelijke (contract)afspraken & goed werkgeverschap.

Korte lijnen

Bij Passie voor Transport zijn de lijnen kort, schakelen we pijlsnel en geldt ‘afspraak is afspraak’. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Gecertificeerd

Passie voor Transport is aangesloten bij de ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd. We dragen met trots het keurmerk van ABU, SNA en KIWA.