Uren en betalingen

Na het harde werken, wil je ook op tijd en correct betaald krijgen. Passie voor Transport zorgt daarom voor een stipte betaling; exact iedere vier weken op de donderdag na afloop van een periode krijg je het salaris, met een correcte loonstrook en geen gedoe achteraf. Wij checken namelijk alle urenstaten en eventuele onkosten en mutaties voorafgaand aan de verloning. Bij twijfel of onduidelijkheid nemen we contact op met jou en/of de opdrachtgever. Zo weten we altijd zeker dat jouw betaling klopt. Voor de loonstrook krijg je een seintje zodra deze klaar staat in je persoonlijk digitale account, welke je 24/7 kunt bekijken.

Gewoon een duidelijk verhaal waar je op kunt vertrouwen!

Ook zo benieuwd wanneer we betalen? Download hieronder onze handige betaalwijzer. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Omdat we exact iedere vier weken betalen, kun je er zeker van zijn dat je het juiste loon op tijd binnen hebt.

Op donderdag 18 juli 2024 is periode 7 van 2024 betaald met de overuren en onkosten van periode 6. De eerstvolgende betaling is van periode 8 van 2024 en vindt plaats op donderdag 15 augustus. Uiteraard inclusief het overwerk en onkosten van periode 7. Halverwege de middag staat het geld op je rekening!