Chauffeur bietencampagne 2024

Na de zomer is het alweer zover: wij werven chauffeurs bietencampagne 2024! Ga jij met dikke bakken bieten naar de suikerfabriek? Rij mee als chauffeur in de leukste campagne van het jaar: de bietencampagne! Wij zoeken enthousiaste chauffeurs die een aantal maanden beschikbaar zijn. Fulltime of parttime, of alleen weekenden, het kan allemaal! Vanaf half september 2024 tot ergens half of eind januari 20205 wordt er weer volop gereden.

Als chauffeur bietencampagne 2024 ga je vanaf eind september aan de slag op de kipper, bulkwagen of walkingfloor. Daarmee transporteer je de suikerbieten, pulp en suiker naar de fabrieken. Vanaf diverse standplaatsen wordt er van zondagavond t/m zaterdagavond gereden. In Noord-Nederland rijd je veelal op Groningen en soms op Dinteloord. Voor de Flevopolder rij je veelal op Dinteloord. Alleen op zondag staat alles even stil. Opstappen kan bijvoorbeeld in de polder, Heerenveen of Drachten.

Je kunt in verschillende diensten ingepland worden voor een aantal maanden, totdat de campagne tot een goed einde is gebracht. Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van de campagne te rijden.

Wat biedt Passie voor Transport?

 • Leuke en gezellige ploeg collega’s: samen de schouders eronder
 • Betaling volgens cao beroepsgoederenvervoer
 • stipte 4-wekelijkse betalingen
 • Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdag
 • 100% inzet om jou ook na de bietencampagne een leuke vervolgbaan te bezorgen

Wat vragen we?

 • in bezit van CE-rijbewijs en geldig code 95
 • ervaring als chauffeur is een pré, liefst ook in de bietencampagne maar dat hoeft niet
 • flexibiliteit qua planning; alleen op zondag doen we even niks
 • leergierig als je minder ervaring hebt; dat leert het snelst!

Interesse of nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op en kom ons team versterken voor de bietencampagne in Noord-Nederland!

Bij Passie voor Transport staat de koffie voor je klaar. Bel of mail ons, of laat je gegevens achter via het formulier hiernaast. Telefonisch kun je ons bereiken via 0516-760600 en per e-mail via info@passievoortransport.eu. De beller is meestal sneller.

Solliciteer direct

  Vacature Type: Full Time Part Time
  Vacature Locatie: Flevoland Heerenveen Noord-Nederland

  Reageer op deze functie

  Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx